Leasy

Leasy er en låneformidler på nett som spesialiserer seg innen forbrukslån og mindre lån. Det er en ypperlig aktør for deg som trenger litt ekstra penger en eller annen gang i løpet av året og du ikke har noen penger i bakhånd. Det er ikke så farlig hva du trenger pengene til, så lenge du kan betale tilbake. Lånene kommer med krav om avdrag, og det vil også være en rente som løper på lånet i hele tiden du betaler ned. Det vil i praksis si at det er billigere for deg å betale ned lånet raskt. Måten du kan få et lån hos Leasy på er ved å gå inn på deres nettsider, fylle ut et skjema og sende inn. Eller så kan du ta kontakt med dem via mail eller telefon. Det er folk som jobber med kundeservice der som mer enn gjerne vil hjelpe deg med de henvendelser du måtte ha. Det er ikke noe problem om du ringer. Men søknaden må sendes skriftlig. Det må være en dokumentasjon et sted på at du har inntekt nok til å holde lånet, eller så får du ikke utbetalt noe.

Se hvor mye du tjente året før

Som regel går de inn i selvangivelsen for å se hvor mye du tjente året før, men hvis det er noe annet du må legge ved, så må du altså det. Hvor mye du får låne avhenger av akkurat inntekten din og hvordan betalingsevnen din har vært det foregående året. Du kan låne alt fra 5.000-150.000,- ved å søke, og du må ha en inntekt som dekker dette over den tiden lånet løper. Det vil også være renter som følger på dette beløpet, og det må du ta høyde for når du søker lån. Leasy har fine nettsider med den informasjonen du måtte trenge, og for å søke fyller du ut et skjema. Du vil få svar på din lånesøknad innen veldig kort tid, og kun dager etterpå har du pengene på kontoen din. Leasy er easy, og du trenger ikke å foreta mange tastetrykk for å realisere det du trenger penger til. Enten det er en etterlengtet ferie eller om det er en gressklipper. Søk om lån, så vil du få svar innen kort tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>