Nordax

Nordax er en ny låneaktør på markedet som virkelig har slått fort an, og det er ikke uten grunn. De er raske og pålitelige, og det er ikke mye mer man trenger å be om når man er i en litt kinkig situasjon. De vil gjerne gi deg et forbrukslån så lenge du sender inn en søknad, men som alle andre banker, så trenger de en form for sikkerhet at du kan holde lånet. Det vil si at de er avhengige av å vite din inntekt og betalingsevne. Dette gjør du ved å sende inn lønnsslipper eller lignende. Du oppgir hvor mye du trenger å låne, så vil det bli bestemt en tid for hvor lenge du kan ha lånet. Du vil som regel få en litt høyere rente på disse forbrukslånene enn andre, men slik er det hos Nordax, og slik er det hos alle andre låneformidlere også. Det er ikke noe nytt med en rente på et lån, men Nordax har blant de laveste rentene for øyeblikket, og dette vil i praksis gi deg et billigere lån over lengre tid. Dette er fordeler du får som kunde hos Nordax. Det har ikke mye å si om du trenger et lån til å betale for din nye sykkel eller om du trenger penger til å betale regninger. Så lenge du kan behandle lånet og overholde frister, så vil du kunne få innvilget søknaden din. Du kan enkelt søke lån hos Nordax via nettet, og da fyller du ut en søknad som du sender inn. Som regel har de veldig kort saksbehandling, men det kan ta opptil noen dager før du får et svar.

Tar det noen dager før pengene er på konto

Igjen tar det noen dager før pengene er på konto, eller i verste fall at du ikke får innvilget lånet. Pengene har en rente, og det vil bli bestemt hvor lang tid du har på deg til å betale ned lånet ditt. Dette gjelder alle banker, der hvor alle setter en tid for endelig innbetaling, og du kan velge å betale avdrag etter hvert. Du kan selvfølgelig betale tilbake alt på en gang, men det er de færreste som klarer dette når de låner store beløp. Det skal ikke ruinere personer å betale tilbake et lån, og det er derfor Nordax har gitt ut gunstige nedbetalinger på lånene de gir ut. Du kan enkelt logge deg inn på deres sider for å søke, eller så kan du ringe deres kundeservice hvis det er noe mer du lurer på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>