Roe Finans

Du kan enkelt få tak i et lån hos Roe Finans. Det er en nettside hvor du enkelt kan sende inn en søknad om forbrukslån. Du bestemmer selv lånebeløp innen de rammene som siden har, og så kan du få høre hvor lang nedbetalingstid du kan få. Det er ingen som spør hva du skal låne pengene til, men du må ha inntekten til å kunne holde lånet. Hvis du misligholder lånet vil det bli dyrere for deg. Derfor lønner det seg for deg å se hvor mye du kan låne, og hvor mye du kan betale i måneden. Deretter kan du enkelt få et lån hvis det er grunn til innvilgelse. Det er en høy rente på slike lån, men det er ikke spesielt for Roe Finans, for det gjelder alle låneaktører som er på det norske markedet. Det er ikke gratis å låne penger, og det er heller ikke gratis å låne ut penger. Det er derfor alle må ha en form for sikkerhet for pengene sine. Forbrukslån kommer uten sikkerhet i bil og bolig, og det er derfor det er renter som er høyere enn på andre lån.

Saksbehandling først

Når du skal låne penger, så vil det være en saksbehandling først, og denne tiden kan variere, men som regel går det veldig fort. Du får et endelig svar innen et par dager, så tar det et par dager før du har pengene på kontoen. Deretter kan du bruke pengene på det du vil. Det er oftest en nedbetalingstid som bestemmes av beløpet du får låne, og du kan selv være med på å bestemme dette. Du kan betale alt på en gang hvis du vil, eller så kan du betale litt etter litt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>