Thorn

Thorn har fornyet seg og kommet ut på nytt som en lånegiver på nettet. De har markedsført seg på de uforutsette utgiftene og sammen med lån på hvitevarer har de klart å skaffe seg en god markedsandel på lånemarkedet. De er lette å ha med å gjøre, men behandlingstiden vil variere. De kan låne deg opp til 50.000 kroner, og da er det pengene direkte på kontoen etter du har fått innvilget lånet. Du må gjøre det samme hos Thorn som hos alle andre steder, og det er å sende inn en søknad. Legger du ved lønnsslipper og andre økonomiske papirer vil det hele gå mye fortere. Du vil få svar innen et par dager, som regel, men det kan ta opp til et par uker hvis du er litt uheldig. Thorn har vært en stund på markedet, men nå har de kommet seg på nettet, og det har gjort hele prosessen mye enklere både for dem selv, men også for deg som kunde. Det er penger du kan få på direkten, og da er det bare rentene du må se før du går med på avtalen. Jo fortere du kan betale ned lånet, dess lavere blir kostnadene på lånet.

Du vil få en rente som legger seg til lånebeløpet, og dette må du også betale ned. Rentene løper så lenge du har lån, men når du har betalt tilbake alt, så vil det ikke være noen renter igjen. Thorn tilbyr lån til de fleste, men man må dokumentere en inntekt og man må ha en betalingsevne som tilsier at du kan låne penger. Når dette er i orden, så kan du få pengene på konto så fort søknaden har blitt innvilget.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>